Webbinarium

»Så här fungerar LogTrade med Visma«

Webbinarium: Hantera dina leveranser utan att logga in i ett externt system.

Traventus bjuder på ett webbinarium i samarbete med LogTrade för att visa hur du som har Visma.net kan sköta din transportadministration. Eller snarare hur den kan arbeta åt dig på ett så automatiserat sätt som möjligt. Helt utan att du behöver lämna ditt affärssystem – Visma.net.

Lär dig hur du kan beställa och spåra sändningar i realtid inifrån Visma.net och få samtidigt inblick i hur du också kan arbeta med exempelvis fraktval, transportkostnader, aviseringar och returer.

TID: 15 mars kl 10:15-11:00

ANMÄL DIG HÄR: https://www.traventus.se/webinar-logtrade/

KOMPLETTA PLATTFORMAR FÖR WEBBUTIKER

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER