Bygglogistik

»Bättre bygglogistik tillsammans«

Hur kan standardiseringsarbetet för leveransprocesser inom byggindustrin förbättras? Nu på torsdag, den 8 februari, befinner sig Karl Björk från LogTrade på BEAST i Stockholm för att vara med i ett angeläget utvecklingsarbete.

LogTrade är sedan flera år medlemmar i BEAST, som står för Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard. Det är byggbranschens mötesplats för e-affärer där företag och organisationer från verksamhetsområdets olika delar avhandlar allt som rör e-handel inom business to business, från EDI-frågor till webblösningar och e-kommunikation. BEAST bedriver numer också angelägna utvecklingsprojekt för att specifikt förbättra bygglogistiken.

Under torsdagens heldagsmöte i BEAST logistikutskottet står, bland annat, följande fråga på agendan:

Hur kan standarden för leveransprocesser inom byggindustrin förbättras.

Karl Björk ser fram emot en dag där innovativa lösningar för bättre bygglogistik diskuteras. Som representant för LogTrade kommer han bidra med viktiga förslag och infallsvinklar på hur TA-systemet kan bistå i utvecklingsarbetet. Som brygga mellan leverantörerna och byggentreprenörernas system är TA-systemets roll lika ofrånkomlig som det goda samtalet och samarbetet.

Vill du veta mer om transportadministration, bygglogistik och starka integrationer, kontakta gärna Karl Björk på

karl.bjork@logtrade.se

Läs mer: Bygglogistik och orderprocesser – tre vanliga utmaningar

bygglogistik, murare, kvinna, gul hjälm
Nya kunder April 2018

Nya glada kunder

Willab Garden – anpassar leveranserna

Digitalisering i praktiken

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER