Webbinarium

»Webbinarium om datadelning«

Så här ger du dina kunder koll på alla deras sändningar, så de inte behöver ringa och fråga. Samtidigt slipper du skicka sms-aviseringar eller aviseringsmejl vid varje sändning. 

I det här webbinariet går Malin Borg igenom funktionen datadelning. Med den kan du dela med dig av en digital mapp som innehåller kundens alla sändningar hos er. Den uppdateras i realtid. Och genom den kan kunden följa sina sändningar hela vägen, och se all kringinformation om dem. Det sparar tid hos er och era kunder.

I webbinariet går Malin, steg för steg, igenom hur du kan dela data med dina kunder, och kommer visa dig följande:

  1. Så här skapar du en Smart Mapp.
  2. Så här lägger du till Extra Användare.
  3. Så här delar du Data.
  4. Så här ser det ut för kunden.

Låter det intressant?

Webbinariet sänds vid tre olika tillfällen. Vid ett tillfälle sänds det på engelska. Anmäl dig genom att trycka på någon av de tre knapparna nedan.

For the first time we are offering this webinar in both Swedish and English. Therefore it will be held at three separate occasions at two different days. Time and date for each webinar can be seen below.


SVENSKA: 14/2 KL 09:00

ENGLISH: 14/2 13:30 (CET)

SVENSKA: 21/2 KL 09:00

Datadelning

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER