»Webbinarium om transportkostnader«

Har du kontroll på dina transportkostnader och transportfakturor eller går du ibland back på vissa sändningar?

Välkommen till ett webbinarium där jag, Malin Borg, går igenom funktionerna Prisfråga och Fakturakontroll. Med prisfråga kan du fråga transportören vad en sändning kommer att kosta och snabbt få besked så att du redan innan sändningen skapas vet vad du bör fakturera din kund. Med Fakturakontroll blir du notifierad om transportörens faktura avviker från den prisuppgift som transportören uppgav vid Prisfråga.

På webbinariet presenterar jag tre vanligt förekommande situationer och visar hur du kan hantera situationerna:

● Personal vill ha fraktkostnad på förhand
● Analysera fraktkostnader och lönsamhet
● Kontrollera avvikelser på fakturor

Låter det intressant?

Webbinariet äger rum online vid tre olika tillfällen, varav ett på engelska. Anmäl dig genom att trycka på någon av de tre knapparna här nedan.

This webinar will also be offered in English. Therefore it will be held at three separate occasions on two different days. Time and date for each webinar can be seen below.

Svenska: 22/3 kl 09.00

English: 21/3 kl 13.30

Svenska: 21/3 kl 09.00

Microsoft Dynamics

Forum Dynamics 2018

Vad är AI baserad TA?

Webbinarium: Tilläggsfunktioner

Så här fungerar LogTrade med Pyramid

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER