Affärssystem

»Digitalisering i praktiken«

Nu på onsdag, den 21 mars, befinner vi oss i Värnamo på  Logistik & Affärssystem. Ses vi där?

I årets upplaga av mässan Logistik & Affärssystem är temat digitalisering. Vi kommer att få veta hur ”NCC digitaliserar med ett Tinder för byggmassor”, hur Husqvarnas storsatsning på automatisering ser ut, och Jonas Hammarberg kommer berätta varför man ska ”Get digital or die trying”. Och då har vi inte nämnt alla demonstrationer av olika affärssystem och nya smarta funktioner som visar hur digitaliseringen ser ut i praktiken och ger resultat i verkligheten.

Läs mer eller anmäl dig på eventet här.

Från LogTrade kommer Marcus Wigren vara på plats (Värnamo konferenscenter: Gummifabriken). Kom gärna fram och hälsa på honom.
Nya kunder April 2018

Nya glada kunder

Willab Garden – anpassar leveranserna

bygglogistik, murare, kvinna, gul hjälm

Bättre bygglogistik tillsammans

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER