Webbinarium

»Så här fungerar LogTrade med Pyramid«

Webbinarium: Ha transportadministrationen i affärssystemet och automatisera den.

INVID bjuder på ett snabbt och informativt webbinarium tillsammans med LogTrade. Webbinariet riktar sig till dig som skickar gods och har affärssystemet Pyramid – och vill kunna hantera din leveransservice och transportadministration på ett så automatiserat och genomtänkt sätt som möjligt.

Lär dig hur du kan beställa och spåra sändningar i realtid inifrån Pyramid och få inblick i hur du kan arbeta med till exempel fraktval, transportkostnader, aviseringar, låta kunden välja transportprodukt i checkouten, med mera. Allt tack vare en online-integration mellan vår plattformen för transportadministration – LogTrade Connect – och affärssystemet Pyramid.

TID: 12 april kl 09:00-10:00

LÄS MER OCH ANMÄL DIG SENAST DEN 6 APRIL HÄR.

Microsoft Dynamics

Forum Dynamics 2018

Vad är AI baserad TA?

Webbinarium: Tilläggsfunktioner

Webbinarium om transportkostnader

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER