»Willab Garden – anpassar leveranserna«

När du handlar in vårens trevligheter från Willab Garden får du numera hem försändelsen med det bästa leveransalternativet.

Willab Garden har nämligen gjort det lättare, och kanske till och med roligare, att handla online. I deras checkout blir du numera erbjuden det lämpligaste leveransalternativet baserat på hur stort och tungt ditt paket är. Det vill säga vilken viktklass det hör till.

Behöver du till exempel en grillborste skickas det till ditt närmsta postombud: Vilket ombud det är syns klart och tydligt på en karta i checkouten. Om du köpt en eller flera ”halvtunga” varor får du det hemlevererat. Och om du valt att köpa ett helt växthus, som deras sagolika Victoria, kör Willab Garden hem det till dig med en av deras egna bilar.

En enkel plugin

Willab Garden kan erbjuda sina kunder olika leveransalternativ genom LogTrades Multi Carrier Freight Checkout. Ett plugin där de själva kan bestämma vilka leveransalternativ de vill erbjuda sina kunder. Den går exempelvis att ställa in så att kunden själv kan få ta ställning till vilket leveransalternativ som passar henne eller honom bäst.

LogTrades Multi Carrier Freight Checkout är transportörsneutral.

Vill du veta mer? Hör av av dig.

Läs gärna: Logistics for E-commerce Platforms–and How to Convert More Customers With it

Nya kunder April 2018

Nya glada kunder

Digitalisering i praktiken

bygglogistik, murare, kvinna, gul hjälm

Bättre bygglogistik tillsammans

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER