Fruktostseminarium

»E-handel och logistik«

För att lyckas som e-handlare måste du ha bra logistik.

Reservera den 24 maj, mellan klockan 08.00 och 10:00 för ett frukostseminarium på temat Din e-handel blir bara så bra som logistiken kring den ärMaria Lundberg från Business Sweden och Fredrik Svedberg från LogTrade bjuder på exempel och tips på hur du lyckas med logistiken.

  • Lär dig hur framgångsrika företag använder data och spårbarhet för att öka sin konkurrenskraft.
  • Vad är förresten riktigt bra och välfungerande leveranser och effektiv logistik? Och hur får du det?

En inbjudan med mer information om innehåll och plats kommer inom kort. Håll utkik!

Uppdatering: 

Nu går det bra att anmäla sig här. Hoppas vi ses 🙂

Save the date - 24 maj, LogTrade pratar logistik och e-handel

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER