»Nya glada kunder«

Denna månad har vi den stora glädjen att välkomna in ett gäng nya starka kunder till LogTrade.

Carlsberg – Sverige.

Emmaljunga

Sailracing

Dormy

Olssons i Ellös

Lindvalls Kaffe

Vill du också ha en superplattform för all din transportadministration och leveransservice? Hör av dig. Vi är nyfikna på dina leveransambitioner och utmaningar. Ingen fråga är för liten. Tvärtom. Det är ofta i det lilla som det stora finns.

Nya kunder April 2018

Willab Garden – anpassar leveranserna

Digitalisering i praktiken

bygglogistik, murare, kvinna, gul hjälm

Bättre bygglogistik tillsammans

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER