»Forum Dynamics 2018«

Kom till Sveriges största festival för affärslösningar från Microsoft Dynamics.

Från Den dolda digitala staden till Hur kopplar vi Artificiell Intelligens till Internet of Things, ERP och CRM? och mycket mycket mer.

Från LogTrade kommer Marcus Wigren att vara på plats. Marcus kommer att demonstrera hur man kan hantera sina transporter och sin transportdata från Dynamics AX, Nav och Dynamics 365. Han kommer också visa hur man kan hantera dessa processer via röststyrning eller handdator.

Hoppas vi ses!

När: 24-25 maj, 2018

Var: Marstrands Havshotell

Läs mer och anmäl dig här.

 

Microsoft Dynamics
Vad är AI baserad TA?

Webbinarium: Tilläggsfunktioner

Så här fungerar LogTrade med Pyramid

Webbinarium om transportkostnader

BRA FÖR EN - BRA FÖR ALLA

LogTrade är länken mellan transportköpare och transportörer. Vi driver på för en friktionsfri relation mellan alla parter i transport- och logistikflödet. Ett arbete vi gör tillsammans med våra partners.

logtrade_transportkopare

Transportköpare

Säg den transportköpare som vill logga in i ett externt system för att hantera sändningar och returer manuellt? Läs istället om dem som valt att jobba i ett system. Hur underbart är ett automatiserat TA-system?

GÅ TILL TRANSPORTKÖPARE
logtrade_transportor

Transportör

Ja, med LogTrade kan du som transportköpare hantera alla transportörer. Men vad tycker transportörerna om TA-system i allmänhet och LogTrade i synnerhet? Hur minimerar vår molnbaserade mjukvara antalet fel?

GÅ TILL TRANSPORTÖR
logtrade_partner

Partner

Våra partners är oumbärliga affärssystemsutvecklare. De uppskattar att vi har en standardiserad och framtidssäker lösning som är plug and play. Och säger: “Inget annat TA-system levererar mer funktionalitet till affärssystemet.”

GÅ TILL PARTNER